Aanbesteding

Lelystad gunt gymvervoer aan Gebo Tours

Lelystad
Lelystad. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock

Lelystad heeft het gymvervoer voor basisschoolleerlingen gegund aan Gebo Tours. Dat meldt de Flevolandse gemeente via TenderNed. Het touringcarbedrijf uit Nieuwleusen wordt daarmee voor vier jaar verantwoordelijk voor dit type vervoer. 

De leerlingen moeten op de scholen worden opgehaald en na de gymles weer afgezet. De opdrachtgever dient ervoor te zorgen dat de leerlingen op vaste ophaal- en afzettijden worden opgehaald en afgezet, zo staat te lezen in het Programma van Eisen. De maximale reistijd tussen het ophalen van de leerlingen bij school en aanvangstijd van de gymles bedraagt 25 minuten.

Tijdens de aanbestedingsprocedure werd voor 60 procent gekeken naar kwaliteit en voor 40 procent naar de prijs. De opdracht heeft een waarde van 250.000 euro.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Gebo Tours een opdracht voor het vervoer van en naar bewegingsonderwijs naar zich toe weet te trekken. Zo werd vorige week bekend dat het touringcarbedrijf uit Nieuwleusen de komende jaren het gym- en zwemvervoer in de gemeente Ommen voor zijn rekening neemt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.