Aanbesteding

Reisbalans nieuwe mobiliteitsdienstverlener voor Avans Hogeschool

Foto: Avans Hogeschool te Tilburg
De hogeschool wil graag dat het makkelijker wordt voor werknemers om duurzaam te kiezen. Foto: Shutterstock

Reisbalans is sinds juli de nieuwe mobiliteitsdienstverlener voor de Avans Hogeschool in Tilburg. Dat meldt de hogeschool via Tenderned. Reisbalans gaat de werknemers van de hogeschool een MaaS-platform en een mobiliteitskaart aanbieden om hun werkgerelateerde mobiliteit mee te organiseren.

De opdracht bestaat uit twee fases. In de eerste fase moet Reisbalans een mobiliteitskaart en deelmobiliteit uitrollen. Dat kost de Hogeschool eenmalig 40.000 euro en jaarlijks 1,9 miljoen euro. Tijdens die fase krijgen werknemers met ov-potentieel de mobiliteitskaart tot hun beschikking. In de tweede fase moet Reisbalans de kaart ook aan andere medewerkers verstrekken. Ook start dan de registratie van woon-werkverkeer, thuiswerken en dienstreizen. De tweede fase kost eenmalig 65.000 euro en nog eens 2 miljoen op jaarbasis.

De Hogeschool zocht naar een dienstverlener die het registreren van thuiswerken en reizen gebruiksvriendelijker maakt. Ook moest de dienstverlener het makkelijker maken voor werknemers om een duurzame keuze te maken.

Looptijd

De opdracht duurt in ieder geval drie jaar. De looptijd kan drie keer verlengd worden met een periode van telkens twee jaar met een maximale totale looptijd van negen jaar.

De kwaliteit telde bij deze opdracht voor 80 procent mee en de prijs voor 20 procent.

U las zojuist Ă©Ă©n van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Laura Houtenbrink