Aanmelden

Zet in je agenda: 13 en 14 november Taxi Expo ’24

Registratie voor Taxi Expo '24 is geopend

De registratie van Taxi Expo ’24 is geopend. Geïnteresseerden en belanghebbenden kunnen zich nu inschrijven voor ’s lands grootste evenement omtrent het zorg- en taxivervoer, dat wordt georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht. Vanwege het grote succes van vorig jaar is besloten om in plaats van één dag maar liefst twee dagen uit te trekken voor het taxi-evenement, namelijk woensdag 13 en donderdag 14 november.

De rijkgevulde beursvloer telt ruim dertig exposanten, die hun nieuwste producten en diensten laten zien. Onder meer Cabman, KNV, Leap24, myPOS, Neone, Mercedes-Benz, Qontraq, Smart Letselschade, Sociaal Fonds Mobiliteit (SFM), Traksi en Xpeng zijn van de partij.

Daarnaast wordt Taxi Expo ’24 ook dit jaar weer tegelijkertijd georganiseerd met de OV Expo, Fleet Expo en Mobility Energy Expo. In totaal verwachten dit jaar ruim 220 exposanten. Omdat er voor het evenement twee dagen wordt uitgetrokken in plaats van één, verwachten we ook twee keer zoveel bezoekers als vorig jaar.

Nationaal Congres Contractvervoer

Net als voorgaande jaren, organiseren wij ook dit jaar het Nationaal Congres Contractvervoer. Het congres vindt plaats op woensdag 13 november tussen 09.00 en 12.00 uur. Met verschillende experts en specialisten zoomen we, onder leiding van dagvoorzitter Dirk Zeelenberg, in op de meest relevante onderwerpen die momenteel spelen in de branche, zoals:

  • De druk op het huidige vervoerssysteem
  • Beter aanbesteden
  • De huidige staat van de arbeidsmarkt

Korting

Deelname aan Taxi Expo ’24 is gratis. Voor het Nationaal Congres Contractvervoer geldt een korting: abonnees van TaxiPro Premium en Mobiliteit.nl ontvangen 100 euro korting op een toegangsticket. U kunt zich aanmelden op de registratiepagina van het grootste mobiliteitsevent van het jaar.

Lees ook:

Auteur: Redactie