Van pionier tot landelijke letselschadespecialist

Smart Letselschade: een decennium aan belangenbehartiging

Smart Letselschade
Het team van Smart Letselschade. Foto: Smart Letselschade

Smart Letselschade begon in 2014 met een duidelijke missie: slachtoffers van letselschade optimaal ondersteunen en ontzorgen. Wat ooit een klein team in Leiden was, is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf met meer dan veertig specialisten. In 2024 viert Smart Letselschade dan ook zijn 10-jarig bestaan: een indrukwekkende mijlpaal dat het resultaat is van jarenlange toewijding en succes.

De oprichters, Jouke sr, Jouke jr, Rick en Lisa Sjaardema, stichtten Smart Letselschade vanuit de overtuiging dat slachtoffers van letsel­schade meer verdienen dan slechts een dossier­ nummer te zijn. Waar andere kantoren focussen op efficiëntie, koos Smart Letselschade vanaf het begin voor een persoonlijke benadering. Lisa Sjaardema benadrukt: “Wij zorgen ervoor dat onze juristen voldoende tijd hebben voor elke cliënt, zodat we de aandacht en ondersteuning kunnen bieden die zij verdienen.”

In 2014 startte Lisa vanuit het kantoor van haar vader. De groei zette al snel door: in 2015 werd de eerste medewerker aangenomen en in 2018 verhuisde het bedrijf naar een groter kantoor. Hier vond het team de ruimte om verder te excelleren en uit te breiden.

Uitbreiding

Naast het verhalen van letselschade ondersteunt Smart Schade iedereen die een verkeersongeval heeft gehad. Er is namelijk niet altijd sprake van letselschade, maar door alleen voertuigschade kan iemand ook in de problemen komen. Vooral als je voor je werk afhanke­lijk bent van je voertuig. Smart Schade verhaalt deze voertuigschade zo snel mogelijk op de aansprakelijke partij, en ondersteunt volledig bij dit verhaal.

Toegevoegde waarde

Smart Letselschade is ook een belangrijke partner voor assurantietussenpersonen. Door de volledige afhande­ling van schadezaken uit handen te nemen, kunnen tussenpersonen hun cliënten optimaal bedienen. Dit verhoogt de klanttevredenheid en zorgt voor een loyale klantenkring.

Een blik op de toekomst

Met tien jaar ervaring kijkt Smart Letselschade vol vertrouwen naar de toekomst. Het bedrijf blijft zich inzetten voor de optimale belangenbehartiging van slachtoffers, met een sterke focus op kwaliteit en per­soonlijke service. Ter ere van het jubileum organiseerde Smart Letselschade een feestelijke bijeenkomst voor alle opdrachtgevers die bijgedragen hebben aan de groei van het bedrijf.

Smart Letselschade